rens@dekuijer.nl 06 46 741 742

Altijd de laatste informatie bijwerken voor uw klanten, eenvoudig en overal waar u bent

Niet te veel werk aan zo’n website, maar wel de beste resultaten? Dekuijer.nl zorgt voor de installatie, ontwikkeling en onderhoud. Samen met u als eigenaar ontwerpt dekuijer.nl een website, van layout tot functies.

Na oplevering kunt u overal & altijd de website beheren om data toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen.

Wat kost mijn website?

Vooraf, zonder enige visie op hoe de website er uit zal komen te zien, welke functies de website krijgt en welke extra opties en elementen de website heeft, is het lastig om een indicatie te geven. Een eenvoudige website kan slechts €750 kosten, terwijl een website met meerdere uitbreidingen al gauw het dubbele kost.
Wilt u dus écht graag weten wat uw website zal kosten bij dekuijer.nl? Maak dan een afspraak. Ik kom vrijblijvend op bezoek en onder het genot van een kopje koffie bespreek ik graag de mogelijkheden, wensen en een schattig van de kosten.

Ik heb al een website, maar geen hosting!?

Naast de ontwikkeling van websites, is dekuijer.nl ook zeer goed in staat om websites te hosten. Met SSD hosting, 99,99% uptime en snelle support biedt dekuijer.nl dezelfde kwaliteit als de gevestigde namen zoals Hostnet, Strato of Transip. Het grote verschil is alleen: u wordt persoonlijk geholpen, heeft maar één contactpersoon en we werken niet met tickets, een klantenservice en zijn via meer kanalen dan alleen email te bereiken.

Als u een website heeft laten maken en nog geen hosting heeft of uw website laat hosten bij een dure partij, uw website is traag of vaak onbereikbaar is het een logische stap om van hosting te wijzigen. dekuijer.nl staat voor u klaar om de volledige verhuizen te regelen. Neem hiervoor contact op met ons om alles te bespreken en deze verhuizing zo snel én goed mogelijk te laten verlopen.

En wanneer u een website laat maken door dekuijer.nl kunt u ervoor kiezen deze ook bij dekuijer.nl te laten hosten. Hiermee voorkomt u een zoektocht naar een oplossing, wanneer de website bijvoorbeeld storing heeft of offline staat. U weet dan meteen bij wie u moet zijn en dekuijer.nl weet meteen waar het aan ligt & zal het direct oplossen. Bij meerdere contactpersonen duurt het langer voordat de oorzaak is gevonden en duren storingen langer of is uw website langere tijd niet bereikbaar.

Hosting Extra

Een uitgebreid pakket, voor de gebruikers met een website die veel dataverkeer verbruikt (uploaden/downloaden bestanden, emailen, site-bezoekers) en iets meer ruimte nodig heeft voor de website en emailinbox.  Tevens meer mogelijkheden, met de optie om twee domeinen te koppelen.

– 4 GB schijfruimte
– Ongelimiteerd dataverkeer
– 2 domeinen
– 25 subdomeinen
– 9 emailadressen
– 4 databases
– 2 FTP account
– SSL certificaat

per jaar

€ 53.95

Bestel