rens@dekuijer.nl 06 46 741 742
U bent druk bezig met uw bedrijf & het verlenen van de beste service en diensten aan uw klanten.
Maar hoe vinden die klanten u?

Bij dekuijer.nl bent u verzekerd van een website van hoge kwaliteit, zorgt voor een professionele indruk en bezoekers kan begeleiden tot klant. Een website die zijn geld (terug)verdient en voor u werkt.
Stuur bezoekers door naar uw productoverzicht, laat hen contact opnemen via formulier, geïntegreerde chat en koppel facebook, twitter of instagram om uw social media direct invulling te geven aan uw website. Een eigen website was nog nooit zo eenvoudig!

Als jonge ondernemer, ZZP’er of starter heb je vaak niet de kennis in huis een eigen website te bouwen. Eentje die past bij het bedrijf, de uitstraling, normen en waarden en welke aansluit bij uw producten en doelgroep. Gratis mogelijkheden zat, vol met reclame en een template die iedereen kan gebruiken.
Straal professionaliteit uit door middel van een website op maat gemaakt, volledig naar eigen wens. Geschreven in code volledig ondersteund door alle browsers (desktop en mobiel), met de juiste SEO en eenvoudig zelf te beheren.

Hoe?

Met een WordPress website, waarbij eindeloze mogelijkheden toegepast kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan verschillende landingpages, interessante opmaak om uw content aantrekkelijker te maken, call-to-action’s zodat men contact opneemt, offertes aanvraagt of orders plaatst en uiteraard alle bedrijfsgegevens vindbaar voor optimale communicatie tussen u en uw (potentiele) klanten.

Contactformulier
Fotogalerij
SEO en optimalisatie
Klantensysteem

Doelen & oplossingen
U wilt:
Wij zorgen voor:

Beter gevonden worden
SEO, goede code, analyze & tracking
(hogere) Conversie
Call-to-Action, triggers, AIDA-opbouw
Nieuwe doelgroep benaderen
AdWords, campagnes, nieuwsbrieven
Naamsbekendheid
Exposure, vindbaarheid, online identiteit
Dit willen we voor u doen

Om uw bedrijf online goed te presenteren, dient u een website te hebben met een rock-solid basis: een goede code die geschreven is door een expert. Geen huis-tuin-keuken website gemaakt met standaard template, voorzien branding en advertenties die u niet op uw website wilt.
Een website in de huisstijl van uw bedrijf, zodat via deze website ook alleen uw bedrijf optimaal vertegenwoordigd wordt. Bij dekuijer.nl weten we hoe we dat moeten doen, hoe dat werkt en gaan we graag aan de slag om dit voor uw bedrijf te realiseren. Een eigen identiteit d.m.v. een fris, modern en uniek ontwerp, geoptimaliseerde code waarbij de website volledig responsive is (klaar voor desktop, tablet én smartphone) en volledige ondersteuning wanneer dat ú uitkomt.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over het financiële, hoe de samenwerking verloopt of iets in het algemeen m.b.t. webdesign? Stel dan via onderstaand formulier direct uw vraag en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Naam
Bedrijf
Emailadres
Telefoonnummer
Ik wil informatie over het/de volgende product(en):
Extra informatie