rens@dekuijer.nl 06 46 741 742

Altijd bereikbaar | Altijd voorop

Uw klanten zijn naar u op zoek. U moet alleen gevonden worden & een website kan daar voor zorgen; altijd, overal. Dé manier om uw (potentiële klanten) te voorzien van de informatie die nodig is om hen te overtuigen om voor u te kiezen zonder dat zij daar op hoeven te wachten: u bent altijd bereikbaar.
Een website zorgt voor het online visitekaartje en biedt daarmee een lage drempel voor het eerste contact. Daarnaast bent u slechts een aantal kliks verwijderd van uw concurrentie. Met de juiste techniek, optimalisatie en vindbaarheid in zoekmachines blijft u voorop!

Een website moet voor u werken: klanten binnenhalen en bestaande klanten blijvend informeren. Het voordeel van een website is daarnaast dat alles meetbaar is: hoe vaak bent u gevonden en bekeken, wat doen uw website-bezoekers en wat leveren deze u op?
Het enige nadeel is alleen wel: in het groeiende online tijdperk groeit het aantal aanbieders. En tussen het koren zit helaas ook kaf: en dekuijer.nl wil u graag laten zien hoe het wél moet.

dekuijer.nl uw website laten maken:

Ontwerp

Een van de belangrijkste aspecten: het ontwerp. Wanneer u een website van dekuijer.nl wilt, bespreken we samen uw wensen. Wat wilt u er op, wat wilt u delen en wat is uw boodschap. Wat wilt u met uw website bereiken? Exposure, informeren, conversie of allemaal een beetje? Aan de hand van deze informatie wordt een ontwerp gemaakt.

Gebruikersgemak

Gebruikersgemak en -ervaring worden direct bij het maken van een ontwerp meegenomen: op welke manier kan de gebruiker de website het beste gebruiken? Welke functies zijn er nodig om de doelstelling het beste en snelste te halen? Wij denken na over de volgende stap en gaan hier erg serieus mee om. Een website moet voor u werken en niet enkel een online visitekaartje zijn.

Veiligheid

We zijn met z’n allen steeds vaker online en onze veiligheid moet daarmee steeds verbeterd worden. Voor websites geldt dit niets minder: u wilt geen privé data op straat, inbrekers in uw website of bezoekers infecteren met malafide software. Wij zorgen er daarom voor dat de websites die wij bouwen de nieuwste programmeertaal gebruiken, de laatste updates hebben en geen achterstallig onderhoud hebben.

Onderhoud

Na oplevering van een website laten wij onze relaties niet in de steek. U bent niet voor niets bij ons gekomen voor een website dus ook voor technische updates, aanpassingen en onderhoud kunt u op ons rekenen. Wij ondersteunen onze website-beheerders waar mogelijk en komen met oplossingen al voordat er een probleem ontstaat!

Dekuijer.nl ontzorgt & verzorgt

Heb geen zorgen als u geen kennis heeft van websites, teksten schrijven, fotografie of marketing.
Naast het ontwerpen, ontwikkelen en opleveren van snelle, goede websites, kan en wil dekuijer.nl u graag helpen met allerlei zaken gerelateerd aan een website. Denk bijvoorbeeld aan:

– Fotografie van bijv. producten
– Teksten schrijven
– Webhosting
– Zakelijke emailadressen
– Zoekmachine optimalisatie
– Adwords campagne
– Google Analytics
– Website onderhoud

Tijdens een kennismakingsgesprek bij u op locatie kunt u al uw vragen stellen of stel alvast uw vraag via het contactformulier.

Hier kunt u uit kiezen:

Basic

Een budget website betekent niet dat het niet werkt. Voor een lage prijs heeft u een eenvoudige website, waarop u allerlei informatie kunt delen met uw bezoekers. Het is echter niet voorzien van een op maat gemaakt ontwerp, maar een layout die gedeeltelijk wordt aangepast aan uw logo of huisstijl.
Wilt u wel online vindbaar zijn maar is dit geen prioriteit voor u? Kies dan voor deze optie

Pro

De keuze ‘standaard’ is allesbehalve een standaard website. De fundering van de website is wel standaard: u kunt kiezen uit een aantal voor-ingestelde templates en deze worden op basis van uw logo of huisstijl volledig aangepast zodat deze uw bedrijf op een goede manier online vertegenwoordigd. U heeft hiermee veel keuze uit verschillende indelingen, maar waarbij de layout (het template) niet op maat gemaakt is.
Als u wel een website wilt, gebruikerservaring belangrijk vindt maar hier niet veel budget voor heeft, is dit uw beste keuze.

Expert

Een maatwerk website behoeft geen verdere uitleg, want maatwerk houdt in dat de website volledig naar uw wens wordt ontwikkeld. Het ontwerp wordt gemaakt zoals u dat wilt (rekeninghoudend met de mogelijkheden die er zijn). Het template van een maatwerk website is uniek en wordt niet niemand anders gebruikt.
Deze keuze is er voor u als u alles uit uw website wilt halen: conversie, bereikbaarheid, informatie en nieuwe klanten bereiken.

Benieuwd naar meer?

Bel met 06 46 741 742 voor antwoord op uw vragen, neem contact op via het contactformulier of mail met rens [at] dekuijer.nl
https://joostrap.com/