rens@dekuijer.nl 06 46 741 742

Kies direct hét hostingspakket wat bij u past

Hosting Basic

Het basispakket, met genoeg ruimte en dataverkeer voor middelgrote website. Dit pakket wordt het meest gebruikt, omdat meer ruimte vaak niet nodig is. Wanneer dit wel het geval is, kan dit op maat worden aangepast. Wanneer zien we dat dit nodig is? Bij veel mailverkeer.

– 1 GB schijfruimte
– Ongelimiteerd dataverkeer
– 1 domein
– 10 subdomeinen
– 3 emailadressen
– 2 databases
– 1 FTP account
– SSL certificaat

per jaar

€ 34.95

Bestel

Hosting Extra

Een uitgebreid pakket, voor de gebruikers met een website die veel dataverkeer verbruikt (uploaden/downloaden bestanden, emailen, site-bezoekers) en iets meer ruimte nodig heeft voor de website en emailinbox.  Tevens meer mogelijkheden, met de optie om twee domeinen te koppelen.

– 4 GB schijfruimte
– Ongelimiteerd dataverkeer
– 2 domeinen
– 25 subdomeinen
– 9 emailadressen
– 4 databases
– 2 FTP account
– SSL certificaat

per jaar

€ 53.95

Bestel

Hosting Max

Dit zeer uitgebreide pakket biedt de mogelijkheid om meerdere websites, op verschillende domeinen te draaien. Daarnaast zijn alle opties ongelimiteerd. In 9 van de 10 gevallen zal een gebruiker dit pakket niet nodig hebben, omdat minder schijfruimte en opties voldoen aan de eisen en vereisten.

– 10 GB schijfruimte
– Ongelimiteerd dataverkeer
– 4 domeinen
– 50 subdomeinen
– 50 emailadressen
– ∞ databases
– ∞ FTP account
– SSL certificaat

per jaar

€ 81.99

Bestel

Waar wordt het gehost?

Websites via dekuijer.nl worden gehost bij hostingwalk.com. Een professionele hosting die niet adverteert met acties, stunt met prijzenknallers of gigantische servers volstampt met websites. Een hosting die staat voor kwaliteit, service en professionaliteit. Om die reden heeft dekuijer.nl hostingwalk gekozen in 2010 als leverancier voor hosting.
Met SSD-hosting, het aanbod aan SSL-certificaten en de snelle 24/7 support, worden problemen (als die al voor komen) direct en vakkundig verholpen.

Tevens zorgt dekuijer.nl er voor dat problemen of vraagstukken m.b.t. hosting en de website direct worden verholpen. U kunt bij ons altijd terecht via telefoon, email en whatsapp.