rens@dekuijer.nl 06 46 741 742

Wij brengen uw bedrijf in beeld

Natuurlijk kiest u voor een ontwerp dat bij uw bedrijf past, een bepaald gevoel of idee uitstraalt én iets dat uw klanten aanspreekt.
Dekuijer.nl wil graag samen met u aan de slag, om een beeldmerk te ontwerpen die u onderscheidt van anderen: eentje die opvalt en in één oogopslag herkenbaar is en blijft.

Samen met dekuijer.nl gaat u een basis leggen; een schets, informatie verzamelen, een gevoel en een uitstraling. Dit kan door middel van een moodboard. U ontvangt binnen enkele dagen van dekuijer.nl een schets of enkele voorbeelden direct digitaal. Vanuit daar wordt gewerkt naar het uiteindelijke ontwerp. Vanuit dekuijer.nl wordt ook direct een huisstijl ontwikkeld voor de producten waar u deze voor nodig heeft.
Omdat het uw ontwerp is, krijgt u altijd alle bestanden: direct inzetbaar voor bijvoorbeeld online gebruik, bedrukking & bestickering.

dekuijer.nl ontwerpt:

Logo

Een beeldmerk met tekst, vorm en kleur om uw bedrijf te presenteren. Herkenbaarheid, uniek en voor vele doeleinden te gebruiken.

Advertenties

U klanten zijn overal & deze kunt u overal bereiken. Zowel via offline als online advertenties. Een advertentie valt of staat met de uitstraling en het ontwerp van uw advertenties.

Huisstijl

De identiteit van uw bedrijf doorgevoerd in allerlei ontwerpen, van drukwerk tot het interieur, kleur auto en de werkkleding.

Fotoproducten

Een mooie herinnering vastgelegd op beeld. Er kan veel gedaan worden met foto’s: onbewerkt of aangepast voor bedrukking en bestickering.

Drukwerk

De boodschap in print: uw klanten informeren via drukwerk in de vorm van flyers, folders of vlaggen aan de gevel. Uw bericht ontworpen op de mooiste producten.

Uitnodigingen

Uitnodigingen, mededelingen en wenskaarten zijn er in allerlei vormen en maten. Elke mededeling vraagt om een persoonlijke benadering en ontwerp.

Dit is hoe het werkt

Ik heb een idee!

U komt bij dekuijer.nl voor een idee. Een ontwerp. Na de bespreking over verschillende aspecten zoals kleur, vorm, gevoel, uitstraling en bedrijfsgerelateerde zaken zoals diensten, branche en formaat, gaat dekuijer.nl een concept voor u maken.

Concept

Een concept is een voorbeeld. Dit kan in de vorm van een schets, moodboard om een idee en richting te krijgen of een digitaal ontwerp van waaruit verder wordt gewerkt. Het kan zijn dat de eerste schets gelijk de juiste is of dat er eerst een aantal verschillende concepten gemaakt moeten worden.

Uitwerken

Vanuit het concept of de voorbeelden, wordt een uiteindelijk ontwerp gemaakt. Hier wordt hard aan gewerkt door dekuijer.nl; een eigen stijl, rekeninghoudend met alle aspecten die eerder besproken zijn.

Oplevering

Wanneer u het uitgewerkte ontwerp goedgekeurd heeft, worden alle bestanden aan u overgedragen. U krijgt het origineel, PDF, PNG, JPG en allerlei andere bestandsvormen die u wilt en denkt nodig te hebben. U mag hiermee doen wat u wilt. Bijvoorbeeld zelf een drukkerij kiezen.

Enkele opdrachten

Benieuwd naar meer?

Bel met 06 46 741 742 voor antwoord op uw vragen, neem contact op via het contactformulier of mail met rens [at] dekuijer.nl