rens@dekuijer.nl 06 46 741 742

Bij dekuijer.nl zijn we goed in het verzinnen van nieuwe content. En u als eigenaar van een nieuwe onderneming of product, heeft natuurlijk ook allerlei ideeën voor een ontwerp! Laten we deze ideeën verzamelen, combineren, filteren en omzetten in een concept! Dan kunnen we samen tot een ontzettend mooi ontwerp komen: u bepaalt wat er gebeurt, wij leveren waar nodig advies & zorgen voor de juiste afwerking van het ontwerp, klaar voor allerlei toepassingen.

dekuijer.nl levert niet alleen de standaard service van het ontwerpen van een logo, huisstijl of identiteit voor uw bedrijf, maar kan ook bestaande ontwerpen in een nieuw, fris jasje steken, ontwerpen klaar maken voor de drukkerij of bijvoorbeeld (wat heel veel voorkomt) een afbeelding omzetten naar vector voor een hogere kwaliteit en zodat deze voor meer doeleinden gebruikt kan worden!

U mag uw wensen, ideeën, schetsen en zelfs eigen bestanden aanleveren zodat dekuijer.nl dit kan omzetten naar bruikbaar materiaal. Maar naast de bestanden die o.a. een drukkerij verwacht, krijgt u ook advies vanuit het perspectief van een expert. Voldoet het ontwerp aan verschillende eisen, bijvoorbeeld herkenbaarheid, gebruiksgemak voor verschillende toepassingen en kunnen we wellicht iets verbeteren om alles naar een nóg hoger niveau te tillen!?

dekuijer.nl verzorgt een visuele identiteit voor herkenbaarheid van uw bedrijf.

Duidelijke afspraken, transparant proces en eerlijke prijzen. Dit is voor dekuijer.nl belangrijk en dit kunt u ook altijd verwachten. We zijn duidelijk in wat we verwachten en wat we bieden, geven u altijd volledige toegang en inzicht in het proces zodat u weet hoe het verloopt en wat er voor u gemaakt wordt en bovenal: er worden eerlijke prijzen gehanteerd.

Tevens is het belangrijk om te weten dat al onze prijzen voor grafisch ontwerp + drukwerk inclusief instel- en opmaakkosten zijn. Laat u uw logo en huisstijl door dekuijer.nl ontwerpen én wilt u drukwerk bestellen? Dan hoeft u geen extra opmaakkosten te betalen.

Kijk hier voor een overzicht van het drukwerk.

Wilt u advies over producten, weten hoe de samenwerking exact verloopt of heeft u nog andere vragen? Stel dan via onderstaand formulier direct uw vraag en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Naam
Bedrijf
Emailadres
Telefoonnummer
Ik wil informatie over het/de volgende product(en):
Extra informatie