rens@dekuijer.nl 06 46 741 742
Maak indruk met de mooiste ontwerpen op de beste materialen.
Goedkoop is niet altijd goed!

Hoge kwaliteit, professionele ontwerpen, FSC-gecertificeerde producten en de beste samenstelling van afwerking, oplage en type producten voor de doeleinden van uw bedrijf: dat vinden we bij dekuijer.nl belangrijk. Omdat er veel verschillende aanbieders van drukwerk zijn, zijn er ook heel veel verschillende prijzen. Maar pas op: u gaat producten aanschaffen die uw bedrijf op een positieve en indrukwekkende manier moeten vertegenwoordigen. U wilt immers een indruk achter laten bij (potentiële) klanten door opvallende visitekaartjes, flyers die nét even anders zijn dan alle andere flyers. Uw concurrenten aan de kant duwen doordat uw producten mooier, beter en van hogere kwaliteit zijn.

Juist om die redenen kunt u rekenen op een eerlijk en oprecht advies met betrekking tot uw productkeuze. Dit advies wordt ook onderbouwd en zal altijd een advies blijven: kiest u iets anders, dan is dat uw keuze!
U kunt daarom altijd bij dekuijer.nl terecht voor een gratis offerte, om te vergelijken. Kloppen de gegevens? Is het wel het juiste product? En natuurlijk ook belangrijk: kloppen de prijzen wel? Vanuit een motivatie om bedrijven te helpen zich sterker te vestigen op de markt door mooie producten die opvallen naast de concurrenten, krijgt u altijd een advies wat bij uw keuze past. Geen advies gebaseerd op de meeste winst voor dekuijer.nl, de laagste prijs (als dat ten koste gaat van materiaal) en maar wanneer mogelijk, wel een alternatief.

Voor welke producten?
Huisstijl

– Visitekaartjes
– Briefpapier
– Enveloppen
– Brochures
– Flyers
– Doordrukset
– Presentatiemappen
– Memoblokjes

Promotie

– Flyers
– Pennen
– Stickers
– Keycords
– Kalenders
– Ballonnen
– Notitieblokken
– Tasjes

Foto’s

– Geschenkkaarten
– Foto op canvas
– Foto op hout
– Foto op plexiglas
– Foto op poster

Stickers

– Klein formaat
– Groot formaat
– Op rol
– Vloerstickers
– Doming
– Doordrukset
– Specials
– Overdruk

Relatiegeschenken

– Caps
– Powerbanks
– USB’s
– Paraplu’s
– Pennenset’s
– Sleutelhangers
– Deurmatten
– Stempels

Textiel

– Vlaggen
– Banners
– Spandoeken
– (Werk)Kleding
– Handdoeken
– Tassen
– Caps/Mutsen
– Servetten

Voor meer of andere producten: neem contact op
U druk met werk, wij met drukwerk!

Een goede indruk achter laten, kan al met de kleinste producten. Denk aan doming stickers op de producten die u levert, tot de mooiste gevelvlaggen aan uw bedrijfspand. Reclame op uw auto, kleding of de agenda die u uw klanten kunt geven als kerst- of relatiegeschenk.
Bedenk het en wij kunnen het leveren. Zelfs wanneer dekuijer.nl dat niet kan, gaan we op zoek naar een leverancier voor u die dat wel kan! Omdat wij de beste service, producten en het beste eindresultaat willen voor u.

Voor vragen, opmerkingen of een offerte over drukwerk, kunt u contact opnemen via telefoon, e-mail of onderstaand contactformulier. Stond uw product niet in bovenstaande lijst? Schroom niet: vraag en u krijgt een eerlijk antwoord!

Naam
Bedrijf
Emailadres
Telefoonnummer
Ik wil informatie over het/de volgende product(en):
Extra informatie